Informatie

Portretfotografie

Jouw kind vastgelegd zoals hij/zij is met portretfotografie. Met een stralende lach of juist die ene serieuze blik.
Een tijdloos portret met een zwarte achtergrond. De blikvanger voor in jouw woonkamer.

Portretfotografie

Voor deze shoot kom je naar mijn huis, in Etten-Leur. Hier ontvang ik jullie om de mooiste foto’s te maken van jouw kind. Ik woon klein, maar heel fijn. Soms, met meerdere kinderen, is het dus wat passen en meten. Ik kan dan ook niet meer als drie kinderen tegelijk vastleggen.
Bij deze shoots, ligt de nadruk op de portretten van het kind alleen. Hier neem ik de tijd voor. Om die mooie ogen vast te leggen van jouw kind. Als we tijd over hebben en de kinderen hebben er nog zin in, probeer ik ze uiteraard ook samen vast te leggen. Deze shoots duren niet langer als dertig minuten.

Advies

Voor deze shoot mag jouw kind een zwart shirt, blouse of longsleeve aan. Belangrijk is dat je er op let dat er geen randje van een hemd zichtbaar is in de nek. Ook belangrijk is dat je zorgt dat jouw kind goed schoon is 😉
Denk hierbij aan de mond, neus, ooghoeken, handen en nagels. Draagt jouw kind nagellak? Geen probleem, maar zorg wel dat deze er netjes op zit of haal hem er anders even af. Probeer ook stift of plaktattoos eraf te halen. Die laatste krijg je er vaak met plakband vrij goed af.
Bij kinderen die langer haar hebben, adviseer ik om dit niet strak naar achteren te doen. Op de foto lijkt het dan net alsof ze bijna geen haar hebben.


Nieuwsgierig hoe een portret shoot eruitziet?