IlseNelisse

Geboortefotografie is het meest bijzondere wat ik ooit heb mogen doen!

Ik vind het een hele mooie, pure en intieme tak van fotografie. Met de geboorte van mijn jongste neefje in 2014, die ik mocht vastleggen, ontstond bij mij ook de passie voor geboortefotografie.

Ik ben sinds 2008 begonnen met fotograferen, net nadat mijn oudste neefje geboren werd. Eerst alleen voor vrienden en bekenden, later ook voor mensen die ik niet kende.

Door vooral heel veel te oefenen en hier en daar workshops te volgen, ben ik gekomen tot waar ik nu ben. Fotograaf gespecialiseerd in geboortefotografie en daarnaast fotografeer ik ook graag zwangere, newborns en kinderen.

Natuurlijk heb ik ook nog een privé leven

Naast mijn passie voor fotografie werk ik al sinds 2001 in de kinderopvang. Tot 2016 heb ik op de groep gewerkt als pedagogisch medewerker. Het omgaan met kinderen zit er dus ook wel in. Vanaf 2016 ben ik werkzaam als administratief medewerker in de kinderopvang. Mijn werkdagen zijn daar dinsdag en donderdag. Op deze dagen doe ik dus sowieso geen fotoshoots. Gelukkig heb ik wel een hele flexibele werkgever en kan ik bijna altijd weg als ik een geboorte heb.

Natuurlijk heb ik ook nog een privé leven! Ik heb een heerlijke dochter; Jinte! We genieten enorm met elkaar. Gezellig lunchen, dagjes weg, naar het strand en vakanties vinden we heerlijk.

Naast dingen ondernemen met mijn dochter vind ik het gezellig om in mijn vrije tijd met vriendinnen af te spreken, lekker languit voor de tv te liggen of te genieten van een bad met een goed boek.


Lees meer over mijn laatste fotoshoots op mijn blog pagina.