Alweer een aantal jaren geleden mocht ik Kim en haar zus Sandra fotograferen in de fabriek! Een tijdje geleden mailde Kim mij dat ze zwanger is en wilde graag wat meer informatie over een zwangerschapsshoot en newbornshoot.

Wat zij niet wist, was dat haar zus Sandra mij intussen ook gemaild had. Ze wilde graag een cadeaubon bestellen om cadeau te geven tijdens de babyshower. Samen met haar vriendinnen. De cadeaubon was goed voor een volledige newbornshoot. Wat een bofkont, die Kim!

Kim beviel van een prachtige zoon, maar midden in de “corona-tijd”. Een newbornshoot binnen kon dus niet en een raamshoot wilde ze liever niet. Dus besloten ze de bon te bewaren voor het moment dat ik weer binnen mocht fotograferen.

Toen Mason 6 weekjes oud was, mocht dat weer en dus plande we gelijk een shoot in. Uiteraard wel nadat Nico naar de kapper was geweest 😉

Mason keek heel helder uit zijn oogjes! Dat is het leuke van een shoot als ze iets ouder zijn. Maar helaas is dit vaak ook wel een periode waarin ze veel last hebben van die vervelende krampjes. Mason dus ook. Maar gelukkig vond hij het bij papa en mama op schoot vaak prima. En viel hij zelfs nog even in slaap!

Super leuk om Kim nu als mama te zien! En wat een prachtig mannetje is Mason!

Wil je meer informatie over een newbornshoot? Klik dan hier.

newborn mason 1
newborn Mason 2
newborn Mason 3
newborn Mason 4
newborn Mason 5
newborn Mason 6
newborn Mason 7
newborn Mason 8