Ik bied de newborn lifestyle fotoshoot nog niet zo lang aan, maar wat zijn ze mooi om te mogen doen.
Jaren geleden deed ik de geposeerde newbornshoots. Maar mijn lijf vond dat niet zo fijn. Lang in een verkeerde houding zitten, was funest voor mijn rug. En de shoots meestal nog veel meer hoofdpijn, omdat het altijd erg warm moet zijn met blote kindjes.

Dus besloot ik daar mee te stoppen. Maar ik vind die hele kleintjes wel ontzettend mooi om vast te leggen. Ze zijn maar zo kort zo klein. Dus besloot ik eens te proberen of een lifestyle shoot dan meer mijn ding was. En dat vond ik erg leuk! Het was even zoeken naar een workflow.

Tijdens deze shoots worden de baby’s niet in mandjes of bakjes gelegd, met allerlei pakjes aan en mutsjes op. Bij deze shoots maken we voornamelijk foto’s op de bank, op bed van de ouders en eventueel de babykamer. Lekker bij papa en mama, en natuurlijk ook een aantal foto’s van het baby’tje alleen.
Ik noem dit geen geposeerde shoots, maar geregisseerde shoots 😉 Ik geef de ouders wel aanwijzingen, maar leg de kindjes niet in allerlei moeilijke poses.

Newborn lifestyle shoot van Vieve

Ik mocht begin juni naar kleine Vieve. Zij besloot bijna 4 weken eerder ter wereld te komen. Op het moment van de shoot was ze 3 weekjes oud. En wat was ze nog klein. Maatje 44 was nog groot.
Maar wat deed ze het goed en wat is ze mooi!

Bij binnenkomst zag ik al meteen een mooi, licht en modern interieur. Daar word ik altijd blij van! Ook het witte dekbedovertrek op het bed van de ouders is erg fijn! Tijdloos en rustig, perfect voor de foto’s.
Thomas en Sietske waren ook ontzettend relaxed. Heel makkelijk ook met Vieve. Dat zijn allemaal factoren die het voor mij ook alleen maar makkelijker maken. Ik hou ervan!

Heb je zelf ook interesse in het vastleggen van jullie newborn? Lees er dan hier meer informatie over een newborn lifestyle fotoshoot.

newborn lifestyle fotoshoot 4
newborn lifestyle fotoshoot 3
newborn lifestyle fotoshoot 5
newborn lifestyle fotoshoot 6
newborn lifestyle fotoshoot 6
newborn lifestyle fotoshoot 9
newborn lifestyle fotoshoot 10
newborn lifestyle fotoshoot 11
Nnewborn lifestyle fotoshoot 12
newborn lifestyle fotoshoot 13
newborn lifestyle fotoshoot 15
newborn lifestyle fotoshoot 14
newborn lifestyle fotoshoot 16
newborn lifestyle fotoshoot 17
newborn lifestyle fotoshoot 18
newborn lifestyle fotoshoot 19
newborn lifestyle fotoshoot 20