Informatie

Kinderfotografie

Die ene lach, die verlegen blik of het ondeugende gezichtje van jouw kind vastleggen. Dat is voor mij kinderfotografie en ik doe mijn best juist die momenten vast te leggen. We stellen je kind op zijn gemak, lachen en zingen samen en trekken de gekste bekken. Kinderen zijn geweldig om vast te mogen leggen!

Kinderfotografie

Als jouw kind zich op zijn gemak voelt, kunnen we de mooiste foto’s maken. En natuurlijk hoeft een kind niet te lachen om mooi op de foto te staan. Heb je meerdere kinderen, dan fotografeer ik ze apart, maar ook graag samen.

De shoots van kinderen duren vaak niet langer dan een uurtje. Dat is voor een kind meestal al genoeg, aangezien hun spanningsboog nog niet zo lang is.

Ik hou er van als de gedragen kleding op de foto’s één geheel vormt. Dus als het gaat om meerdere kinderen die op de foto gaan, of het kind gaat samen met de ouders op de foto, zorg er dan voor dat de kleuren van de kleding op elkaar afgestemd zijn. Voor voorbeelden kan je hier een kijkje nemen. Zoals je ziet hou ik zelf heel erg van neutrale en rustige kleuren.

Locatie

Ik fotografeer alleen op locatie. Deze kunnen we in overleg bepalen. Je kan hierbij denken aan een stoere locatie, zoals de binnenstad van je woonplaats of een industriële fabriek, maar ook een zandvlakte, het bos of de heide.

Mocht een shoot niet door kunnen gaan wegens slechte weersomstandigheden, wat in Nederland helaas niet geheel ondenkbaar is, zullen we de fotoshoot moeten verzetten.

Kinderfotografie vind ik erg leuk, en ik fotografeer graag kinderen en enkele gezinnen. Ik fotografeer geen grote families of dubbele gezinnen, omdat hier mijn hart niet ligt.


Leg nu je meest dierbaarste bezit vast op beeld.