Bijna een jaar geleden mocht ik de geboorte van Vive vastleggen.
Al vanaf de eerste minuut had ik een hele goede klik met Yordi en Evelien. Tijdens de zwangerschap had ik geregeld contact met Evelien.

We gingen samen een keer lunchen en maakte mooie foto’s van haar prachtige buik!

vive bijna 1 jaar 1

Ook tussen Evelien en Jinte was er gelijk een enorme klik! Wat erg bijzonder is, want Jinte is heel erg van de-kat-uit-de-boom kijken en heeft niet zo snel zo’n klik met iemand.

De weken gaan voorbij en Evelien houdt me op de hoogte van hoe ze zich voelt.
Ze weten dat het een keizersnede zal worden, maar hier staat Evelien heel positief in. Ze kijken enorm uit naar de komst van hun kleine meid.

Evelien regelt alles tot in de puntjes!! Ze heeft werkelijk aan alles gedacht. Zelfs potjes stoofvlees zitten in de tas om te eten als de kleine meid geboren is, haha!

Op 4 juli is het zover en zal hun meisje geboren worden. Wat een bijzondere dag. Wat mooi om hierbij aanwezig te mogen zijn. Hun prachtige dochter doet het vanaf minuut 1 heel erg goed. Yordi en Evelien zijn tot over hun oren verliefd. Zo mooi om te zien.

vive bijna 1 jaar 2

Ook na de geboorte houden we contact. Natuurlijk ga ik nog langs om het album te brengen. En wat is Vive een prachtig meisje!!
Wil je de hele blog van de geboorte van Vive nog eens terug kijken? Klik dan hier!

Ik maak natuurlijk ook weer wat foto’s als ik even langs ga.
We gaan samen met de meiden lekker nog eens ergens wat drinken, high tea, theetjes drinken, lunchen en vooral veel lachen en kletsen!!

En nu, is het 1e jaar alweer bijna voorbij. Yordi en Evelien vroegen mij om weer foto’s te maken. Dit keer op een stoere locatie.
Zo bijzonder om dit kleine meisje te zien opgroeien. Dus natuurlijk wilde ik dat doen.

Helaas had Vive niet goed geslapen, dus het feest was maar van korte duur 😉 Vive had er al snel geen zin in. Maar gelukkig toch genoeg moois kunnen fotograferen.
Lieve Yordi, Evelien en Vive…. jullie hebben een speciaal plekje is ons leven gekregen. Ons ja, ook die van Jinte!

Tot op je 1e verjaardag, dan komen we lekker een taartje eten!!

vive bijna 1 jaar 3
vive bijna 1 jaar 4
vive bijna 1 jaar 5
vive bijna 1 jaar 6
vive bijna 1 jaar 7
vive bijna 1 jaar 8
vive bijna 1 jaar 9
vive bijna 1 jaar 12
vive bijna 1 jaar 10
vive bijna 1 jaar 11
vive bijna 1 jaar 14
vive bijna 1 jaar 15