Het was alweer lang geleden dat ik foto’s van mijn neefjes had gemaakt. En nog veel langer geleden dat ik ze als gezin op de foto had gezet.
En aangezien mijn zus graag nieuwe foto’s boven de eettafel wil, werd het tijd om eraan te geloven 😉

We besloten dat het op een zondag zou moeten, andere dagen is het erg lastig plannen met alle volle agenda’s van werken, sporten en andere “verplichtingen”. Normaal doe ik op zondag geen fotoshoots, maar voor mijn zus wilde ik uiteraard een uitzondering maken. En mijn dochter kon ik nu natuurlijk gewoon even meenemen. Vond ze geen straf, om mee te gaan naar de shoot van haar neefje 😉

De eerste datum die we geprikt hadden, kon helaas niet doorgaan. Het regende de hele zondag.
Dus gingen we voor een nieuwe datum, dat werd een droge zondag in oktober.

Omdat zij zelf op de Leur wonen, om de hoek bij de Leurse Haven, vond mijn zus dit een prima locatie voor de shoot van hun gezin. Ik maak hier wel vaker foto’s, want het is ook gewoon een mooie plek, vind ik. Het was helaas wel druk met wandelaars en fietsers, dus soms moesten we even wachten. (en op sommige foto’s heb ik de mensen eruit “geshopt, haha)

Het was fris, maar de mannen deden het super goed. Oordeel zelf! Oke, we laten dan even achterwege dat Levi er eigenlijk weinig zin in had. Is natuurlijk ook heel stom als je op die leeftijd, 13 jaar, op de foto moet. Dan wil je veel liever met je vrienden buiten ergens hangen. Gelukkig werkte ze eenmaal op de locatie zo goed mee, dat we zo klaar waren 🙂

(mijn zus wilde graag alle foto’s alleen in zwart-wit, vandaar dat deze blog ook alleen maar zwart-wit foto’s bevat. Normaal krijg je na een shoot de gekozen foto’s in kleur en in zwart-wit)