Blog van Ilse Nelisse

Welkom op mijn blog.

Hier vind je lekkere leesverhalen en foto’s van mijn laatste nieuwe fotoshoots.
Het gaat om geboortereportages, zwangerschappen en bijvoorbeeld achtergrond verhalen zoals “vaders aan het woord.”
Via deze blogs wil ik je vermaken en inspireren en wie weet ben je na het lezen van sommige verhalen zelf zo enthousiast geworden dat jij
de volgende bent die ik mag fotograferen.

Aan alle personen die voorkomen op foto’s is expliciet toestemming gevraagd en verkregen om deze te gebruiken.

Mocht je genoten hebben van het lezen van mijn verhalen vergeet dan niet:

Delen is lief <3

geboorte 25

Geboorte Noï

geboorte 17

Dries

De geboorte van Dries, een cadeautje om te mogen fotograferen!

Mommy&me shoot met Daan en Roos

Een fotoshoot van een hele troste mama met haar kinderen! Kristel en haar gezin heb ik inmiddels al behoorlijk wat keren voor mijn lens gehad.

Jolie en Boaz

Deze shoot is alweer even geleden, maar wat was het gezellig! Boaz moest even ontdooien, maar Jolie had de smaak gelijk te pakken. Als een echte prinses wilde ze op de foto. Mooie jurk aan, armbandje om en nagels gelakt. Geweldig!

Joah en Isa

Isa en Joah heb ik al meerdere keren mogen fotograferen. En wat is het toch altijd een mooi compliment als je weer gevraagd wordt om foto's te maken.

Gezin

Het was alweer heel lang geleden dat ik foto's van mijn neefjes had gemaakt. En nog veel langer geleden dat ik foto's van het hele gezin had gemaakt.

Geboorte 11

Een heel bijzonder moment tijdens een geboorte

Het is voor iedereen wel duidelijk dat ik het vastleggen van geboortes enorm mis. Dit moment vind ik tijdens de geboorte zo ontzettend mooi en bijzonder!

gezinsshoot 11

Jolijn en Lotte

Wat is dit bijzonder!Een prachtige gezinsshoot op de blog, nadat ik al heel veel mooie en bijzondere momenten mocht vastleggen! Ik heb deze mooie mensen mogen volgen vanaf de eerste zwangerschap van Nanet.

Ilse Nelisse Fotografie-7878

De geboorte van Romé

Een geboorte die ik eigenlijk geheel onverwacht mocht vastleggen! Ik was dus ook redelijk onvoorbereid, maar wat was het mooi om weer te mogen doen!

Milan en Evi

Wat een leuke fotoshoot was dit!! Sowieso is het wel duidelijk dat ik deze locatie erg gaaf vindt, maar als je dan ook nog eens zo'n mooi gezin voor je lens krijgt, dan doe ik een vreugdedansje!

Raamshoot

Doordat gewone fotoshoots niet mogelijk zijn, was ik op zoek naar andere manieren van fotograferen. En zie daar... de raamshoot! Ideaal in deze tijd!!

Geboorte Aimée

Niet aanwezig mogen zijn bij de geboorte van Aimée, het dochtertje van een dierbare vriendin. Door het bewerken van de foto's was ik er toch een beetje bij!

Geboorte Loïs

Ik heb veel geboortes in deze periode en dit is ook weer een prachtige geboorte die ik vast mag leggen! Van een hele stoere mama en een super lieve papa!

zwangerschap Emma 1

Zwangerschap Emma en Ad

Een zwangerschap is een ontzettend mooi moment in je leven. Dit maak je misschien maar 1 keer mee. Laat dit vastleggen door Ilse Nelisse Fotografie.

Newborn lifestyle Florine 7

Newborn lifestyle fotoshoot Florine

Wat is een newborn lifestyle fotoshoot toch fijn om te doen. Een prachtig meisje mocht ik dit keer vastleggen. Een mooi en liefdevol gezin.

had ik zelf een geboortefotograaf bij de geboorte van onze dochter 3

Had ik zelf een geboortefotograaf geregeld?

Twijfel jij of je een geboortefotograaf bij de geboorte van jullie kindje wil? Lees dan mijn ervaring, bij de geboorte van mijn eigen dochter Jinte!

een geboortefotograaf bij de geboorte 13

Hoe is het als er een geboortefotograaf aanwezig is bij de geboorte van je kindje?

Hoe is het om een geboortefotograaf bij de geboorte van jullie kindje te hebben? Heb je daar geen last van? Je leest het nu op de blog!

geboorte Koen 2

De geboorte van Koen

Een mooie, bijzondere en verdrietige geboorte mocht ik dit keer vastleggen. Lieve Koen kwam veel te vroeg op deze werel... Voor altijd een ster aan de hemel

geboorte Vive 58

De geboorte van Vive

Een geplande keizersnede. Dit keer mag ik mee de OK op! Een geboorte vastleggen is altijd bijzonder, maar fotograferen op de OK wel extra spannend!

vaders aan het woord 4

Vaders aan het woord

Een geboortefotograaf bij de geboorte; hoe ervaart de vader dit? Een geboortefotograaf die bij zo’n intiem moment aanwezig is? Een fotograaf die foto’s maakt van mijn partner die pijn heeft? Wil ik dat wel?

de geboorte van Fynn

De geboorte van Fynn

Het begon allemaal een aantal maanden geleden, toen collega fotograaf Stephanie contact met me op nam over een